U bent hier: Home Nepal Prachtig Nepal

Nederlandtalig begeleide groepsreizen

Grote rondreis Nepal - Nederlandstalig begeleide groepsreis

Grote rondreis Nepal - 15-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis, van 30 oktober tem 13 november 2015
Geniet van Nepal aan de hand van deze uiterst volledige begeleide groepsdreis. Deze reis biedt een gevarieerd 15-daags programma met alle hoogtepunten zoals de 3 koningssteden en een boottocht op het Phewa meer.

 

Nepal individuele programma's 2015-2016

Namasté Nepal

Namasté Nepal - 10 dagen - ideaal als kennismaking
Nepal spreekt tot ieders verbeelding met zijn indrukwekkende bergtoppen, groene landschappen en cultureel erfgoed. Voor wie dit unieke land wil bezoeken maar geen zware trekking wil ondernemen, is dit 10-daags programma ideaal.

 
Avontuur en natuur in Nepal

Avontuur en natuur - 17-daagse mix van cultuur & actie
Ontdek het land aan de hand van dit gevariereerd programma. Deze reis biedt een combinatie van cultuur, activiteiten en natuurbeleving: een lichte trekking in het Annapurna gebied, rafting, safari, sightseeing in Kathmandu, ...

 
Trekking Everest gebied

Trekking Everest gebied - 15-daagse standaardtrekking
Geniet van adembenemende panorama's in de Himalaya tijdens dit trekkingprogramma met een vleugje cultuur. Ideaal als kennismaking, zonder al te grote hoogteverschillen. Reeds vanaf 2 deelnemers gegarandeerd.

 
Trekking Poon Hill

Trekking Poon Hill - 15 dagen, ideaal als kennismaking
Het Annapurna gebied is vooral gekend voor z'n spectacluaire en wondermooie landschappen. Ideaal voor wie wil kennis- maken met het wandelen in de bergen of 'trekking'.

 
Trekking Langtang, Gosaikund en Helambu

Trekking Langtang, Gosaikund & Helambu - 18-daagse trekking
Dit programma richt zich op lodge trekking ten noorden van Kathmandu in de streek van de Langtang en de meren van Gosaikund. Het programma bevat iets langere trektochten zonder al te grote hoogteverschillen.

 
Trekking Everest Base Camp en Kala Pattar

Trekking Everest Base Camp & Kala Pattar - 18-daagse trekking
Van het basiskamp van de Mount Everest naar de piek van Kala Pattar, maak kennis met de sherpacultuur in typische dorpjes. Ongetwijfeld een unieke ervaring!

 
Trekking Poon Hill & Annapurna Base Camp

Trekking Poon Hill & Annapurna Base Camp - 18-daagse trekking
Het Annapurna gebied is vooral gekend voor z'n spectacluaire en wondermooie landschappen. Ideaal voor wie wil kennis- maken met het wandelen in de bergen of 'trekking'.

 
Trekking rond de Annapurna

Trekking rond de Annapurna - 23 dagen
Tijdens deze unieke trektocht ontdekt u fantastische panorama's en doorkruist u alle klimaat- zones. Ideaal voor wie wil kennismaken met het Annapurna gebied.

 

Cultuurreizen en trekkings naar Nepal

Ontdek Nepal, geboorteplaats van Boedha, onder leiding van ervaren gidsen van Fly East.

Maak kennis met de Kathmanduvallei en de 3 koningssteden Patan, Bhaktapur en Pokhara weerspiegeld in het Phewameer, de ongekende gastvrijheid van het Gurung dorp Sirubari, het Chitwan National Park.

Of wat had u gedacht van een avontuurlijke trekking of een meerdaagse rafting?Stuur naar iemand die geďnteresseerd kan zijn