U bent hier: Home Nepal Trekking Langtang, Gosaikund en Helambu

Trekking Langtang, Gosaikund en Helambu

Trekking Langtang, Gosaikund en Helambu

Dit 18-daags programma combineert 3 trekkingroutes in één: het Helamba-deel blijft onder een hoogte van 3.500m, is niet te zwaar en vereist geen speciale uitrusting, het Langtang pad volgt de Trisuli en Langtang Khola rivier doorheen dichte bossen.
Het Gosainkund traject tot slot loopt via afwisselend landschappen langsheen diverse meren tot in Kyangjin.

Bekijk het volledige programma
Bekijk foto's van dit programma
Prijzen & data van dit programma
Schrijf hier in voor deze reis

Foto's

Langtang Nationaal Park

Het Langtang dal, de meren van Gosainkund en het noorden van Helambu vormen samen het Langtang National Park, op één na grootste park van Nepal. Voor wie op zoek is naar een langere trekking zonder al te grote hoogteverschillen, is dit 18-daags programma perfect. Reeds gegarandeerd vanaf 2 personen.

Verder op het programma:
Het Langang-dal met zijn bossen
Phunki Tenga met zijn watermolens

Nepal in het kort

Nepal
Klik op de kaart voor een grotere versie.

Het land Nepal, officieel de Federale Democratische Republiek Nepal, is gelegen in de Himalaya tussen India en China. Nepal heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot voor het begin van de christelijke jaartelling. Het is de geboorteplaats van de Boeddha. Door de ligging van het land heeft het zowel Indiase als Tibetaanse invloeden.

Oppervlakte: Nepal is een Hindoeïstisch koninkrijk begrenst in het noorden door Tibet (China), ten oosten door Sikkim (India) ten zuiden en ten westen door India. Het land is 800 kilometer lang en 200 km breed, zo'n 5x groter dan België.

Geografie: Het grootste deel van Nepal is zeer bergachtig. Van de 10 hoogste bergen in de wereld liggen er 8 in Nepal, waaronder de Mount Everest die aan de grens met China ligt.Stuur naar iemand die geïnteresseerd kan zijn